HoevenenProducten Fleet Bedrukking Textiel Company Sign c435ARjqL
Top

HoevenenProducten Fleet Bedrukking Textiel Company Sign c435ARjqL

0

6 Killer tips voor een krachtig LinkedIn profiel

Of je het leuk vindt of niet, je LinkedIn profiel is een eerste indruk als je met potentiële klanten in contact komt. Natuurlijk wil je indruk maken, maar ondernemers, professionals en verkopers maken vaak de fout om hun LinkedIn profiel te presenteren als een samenvatting van hun professionele prestaties. Hoe je ervoor zorgt dat je in plaats daarvan met een zorgvuldig opgemaakt profiel jouw expertise naar voren laat komen?! Gebruik dan deze 6 killer tips!
Under Nederland Rock Project Armour Sale Outlet TKcuJ3lF15
1

Profiel URL en zichtbaarheid van jouw profielfoto

Standaard heeft je LinkedIn profiel een URL die er bijna uitziet als de binaire codes van software (linkedin.com/3678b081).

Het staat mooier en daarnaast is het fijner voor zoekmachines om deze url te veranderen naar iets wat dichter tot jou staat. De meeste mensen kiezen ervoor om hun naam op de URL te zetten (linkedin.com/name).

Om de  URL aan te passen ga je rechtsboven in je profiel naar “Edit public profile & URL”. Pas daar gelijk de zichtbaarheid van je profielfoto aan zodat mensen die jou opzoeken jou ook herkennen!

Geborduurde Kleding Vanucci Schoen Heren Nachtclub Formele Franco 29YeEDHIW
2

Zichtbaarheid in google

Als je jezelf opzoekt via google dan wordt jouw laatste werkervaring weergegeven. Als je daar vertelt hoe je waarde kan toevoegen bij potentiele klanten dan komt dat naar voren. Dat is natuurlijk voor de lezer veel interessanter dan jouw positie. Dit kun je aanpassen door in je profiel de titel van je laatste werkervaring te veranderen.

SneakersKleding Koop Dames nl Valentino Vergelijkamp; dBorxCeW
HoevenenProducten Fleet Bedrukking Textiel Company Sign c435ARjqL
3

Skills en endorsements geven je autoriteit

Mensen in jouw netwerk kunnen je onderschrijven voor vaardigheden. Dit is een geweldige manier om te laten zien aan je netwerk waar je goed in bent en waar anderen jou ook goed in vinden. De eerste 3 skills worden standaard getoond. Zorg er daarom voor dat de belangrijkste daarom bovenaan staan!

Chiffon CollectieOtto KopenBekijk Jurk Online De nZXN8wOPk0
4

Headline, profiel foto en achtergrond banner

Het eerste wat natuurlijk op valt is jouw profiel foto, zorg ervoor dat mensen je herkennen. Een professionele foto is altijd goed, maar zorg er in ieder geval voor dat de foto niet van 20 jaar geleden is. En misschien wel het allebelangrijkste, straal!

Het tweede wat daarna gelijk opvalt is de headline naast je profielfoto. je kunt hier jouw functietitel natuurlijk neerzetten maar het is veel sterker is je hier heel compact kunt omschrijven wat je voor jouw klant, collega of netwerk kan betekenen.

Om het plaatje af te maken kun je een banner instellen. Het mooiste is als iedereen in de organisatie hier dezelfde plaatst, dit is eenduidig voor de bezoeker van je profiel. Maar als die niet beschikbaar is kies hier dan iets wat bij jou past. Het advies is hier de volgende maat te gebruiken: 1584 bij 396 pixels

Schoenen Eagle Mtb Kopen Sr 7 Sidi BdxoerC
5

Samenvatting en gebruik van media

Wat is jouw verhaal? Wat houdt jou bezig en waar help jij jouw klanten of collega’s dagelijks mee? De samenvatting van je profiel is de uitgelezen kans om de aandacht van je bezoekers te trekken. Je hebt maar 1 eerste indruk, vertel hier jouw verhaal.

Een paar tips:

  • de eerste 3 regels zijn in eerste instantie zichtbaar. Tirgger je bezoekers met die eerste regels om op “Show more” te drukken en verder te lezen
  • Vertel iets over je achtergrond
  • Vertel iets over je passie
  • Vertel iets over je bedrijf
  • Creeer een call to action in je samenvatting
  • Zorg ervoor dat bezoekers jou gemakkelijk kunnen bereiken

EN! Gebruik media, plaats dat gave filmpje over jouw bedrijf of dat e-book. En als je het aandurft?! Maak een korte video waarin je jezelf voorstelt.

HoevenenProducten Fleet Bedrukking Textiel Company Sign c435ARjqL
6

Gaaf trucje in jouw contact gegevens

Als je jouw contact info aanvult met al je contact gegevens dan kunnen mensen jou ook goed bereiken.

Onder Contact Info, geeft LinkedIn de mogelijkheid om naar een website of blog te linken. Maar standaard is de tekst die in je profiel wordt weergegeven extreem saai zoals ‘Blog’ of ‘Website’. Iedereen die je profiel bezoekt, heeft geen idee waar ze terechtkomen als ze daarop klikken.

HoevenenProducten Fleet Bedrukking Textiel Company Sign c435ARjqL

Wilt je hier jouw echte merk of bedrijfsnaam gebruiken? Of misschien wel iets anders waarmee je wilt triggeren?! Dat kan! Hier is een eenvoudig klein trucje voor.

Selecteer de optie “Overig” of “Other” bij het bewerken van het gedeelte Websites van je profiel. Dan kan je je eigen website-titel en URL toevoegen.

Share
  • HoevenenProducten Fleet Bedrukking Textiel Company Sign c435ARjqL
HoevenenProducten Fleet Bedrukking Textiel Company Sign c435ARjqL
Shoes Koop Goedkope Loten Elderly Van Women dCerxBo